Billigt tapet

I dag er det super moderne at gøre sit hjem personligt. Der er mange muligheder for at ændre dit hjem fra et helt generisk og leverpostejsfarvet hjem til et hjem med personlighed og charme.

Mange bor i rækkehuse, lejligheder eller typehuse, der i bund og grund er ens ud over få forskelle, så hvordan sørger du for, at du føler dig hjemme i dit hjem? Og at det afspejler den, du er?

En god og spændende løsning kan være at vælge tapet i nogle af rummene. Ligesom en gang maling i en spændende farve kan gøre en forskel, kan et smukt tapet virkelig løfte et rum og et hjem op i et højere lag.

Der er rig mulighed for at finde en slags tapet, der kan passe ind i den stil du ønsker at skabe i dit hjem.

De rå og naturlige

Hvis du er bange for, at tapet betyder små, yndige blomsterbuketter eller lyserøde striber tager du fejl. I dag er tapet meget mere. Er du til det mere rå og rustikke look kan du let skabe en lækker stemning ved at vælge et tapet, der ligner en rå murstensmur eller måske vejrbidt træ. Du kan skabe illusionen af at bo i et moderne New Yorker loft med rå vægge og industrielle møbler ved at vælge et tapet, der ligner beton eller rå mure.

Der er flere måder at gøre det på og det kommer alt sammen an på, hvor kraftig en virkning du ønsker. Du kan med fordel vælge kun at hænge tapet på en enkelt væg, for at understrege den rå effekt, men vælger du eksempelvis at tapetsere med noget, der ligner rå beton, kan du mixe det med en enkelt væg i mursten eller måske jern? Der er mange muligheder at vælge imellem på internettet, kig for eksempel her: maler-maling.dk, hvor du finder mange forskellige tapeter, der kan gøre din lejlighed mere rustik og urban.

Den æstetiske

Er du på den anden side mere til de smukke og rene tapeter med lækre detaljer er der også mulighed for det. Det handler bare om at finde det udtryk du ønsker og det, der understreger din indretning og stil.

Det kan være meget sjov og spil i at vælge et stribet tapet. Det giver virkelig noget spændende til et rum, hvor rene linjer og nordisk stil er i fokus. Du kan vælge at skabe en monokrom indretning i sort og hvid, der understreges virkelig markant med et tapet i striber i sort/hvid. På den måde skaber du en helt gennemført følelse i rummet, der er mere spændende, end hvide vægge.

Du kan også vælge et mere moderne tapet og invitere naturen ind i hjemmet. Hvad med en skøn baggrund af effektfulde birkestammer eller måske douchede palmeblade? Der kan skabes en rigtig dejlig stemning ved at vælge det rigtige tapet – og er du glad for grønne planter vil det rigtige tapet kunne fortrænge vintermørket og bringe regnskoven ind i stuen til dig hele året.