Gavetips: Hvad kan du give kæresten i gave?

Står du som mand og skal finde den perfekte gave til kæresten? Føler du dig som bambi på glatis, så er du bestemt ikke alene! Det kan være utroligt svært for mænd at finde den rette gave til kæresten. Nogle kvinder er så nemme at købe gaver til, da de går og giver skjulte bemærkninger om ting, de ønsker sig – okay, nogle gange vink med en vognstang! Andre kvinder er mere beskedne, og her forventes det ofte, at du selv finder på noget. Det skal være noget, der viser, hvor godt du kender hende og at hun betyder hele verden for dig. Hvordan fikser man lige den? Få nogle gode bud her.

Gå efter en personlig gave til kæresten

Det gælder om at finde noget personligt. Gerne noget, der enten siger noget om jeres forhold eller om hende som person. Med mindre hun virkelig selv har givet udtryk for, at det lige præcis er det, hun går og ønsker sig, så lad være med at købe noget praktisk såsom nogle fancy køkkenredskaber eller lignende. Dyk lidt dybere ind i romantikken og find din indre gentleman frem.

Prøv at tænk på, at du enten skal skabe nogle nye, gode minder eller intime stunder med din kæreste. Der er tre måder, hvorpå du som partner vil kunne komme godt fra start med gaven. Det kan du gøre ved at vælge en gave inden for et af følgende emner:

  • Smykker
  • Oplevelser
  • Sexlegetøj

Smykker er hver især et unikt mindestykke med en unik historie bag

De fleste kvinder elsker smykker. Smykker er meget mere end blot et stykke accessoires eller kunst – det er minder. Du kan være helt sikker på, at hun har helt styr på hvornår og i hvilken anledning, hun har fået de forskellige smykker, hun har. Giver du hende et smykke i gave, vil det derfor altid være et minde om den fødselsdag, date eller lignende, hvor du forærede hende det.

Du kan prøve at kigge lidt på de smykker hun har og vælge noget i samme stil. Du skal naturligvis ikke vælge øreringe, hvis ikke hun har huller i ørene – det vil helt sikkert give bagslag! Ellers er halskæder, armbånd og fingerringe et godt bud. Der findes også flere typer af smykker, der fungere som samleobjekter, Her kan blandt andet nævnes Troldekugler og Pandora.

En fantastisk oplevelse som gave til kæresten

Du kan også vælge at give hende en oplevelse. Dette kan også fint kombineres med et smykke eller sexlegetøj som gave, hvis du inviterer hende ud at spise først. Ellers vil et spaophold med en lækker gang massage helt sikkert også falde i de fleste kvinders smag. Det kunne også være en romantisk weekendtur til en kulturel by og med et lækkert hotelophold, hvor i bare kan nyde tiden med hinanden go noget god mad. Vil du sætte prikken over i´et, så tag hende med ud og shoppe i de nye, spændende omgivelser.

Uskyldigt sexlegetøj som gave til kæresten

Hvis du vælger at give hende sexlegetøj i gave, så giver du hende noget, som kun du på passende vis kan give hende. Sexlegetøj behøver ikke at være det vildeste S/M legetøj. En type af sexlegetøj, som de fleste kvinder er glade for, er vibratorer. Disse findes i mange afskygninger – helt fra de små, uskyldige udgaver til de mere frække dildoer med vibrator. Hvis i ikke har udforsket så meget sexlegetøj, så start i det små, så det ikke virker for overvældende, men samtidig giver et ekstra pift og spænding til jeres sexliv. Du kan se nogle gode bud på vibratorer her: https://www.sexshop.dk/kvinder/vibrator

Held og lykke med gavejagten til kvinden i dit liv!