Rød takseparaply med kompakt manual åbning

Rød taskeparaply ekstra stor skærm på 96 cm

Den modebevidste kvinde på vej ned ad gaden i en af metropolerne bærer selvfølgeligt en rød paraply. Hun matcher det røde og det mørke ved at bære en rød hæklet kasket og et rødt tørklæde. Hun ligner en Sarah Jessica Parker, der dyrker sit røde Vintage look i ”Sex and The City”, for hun vil ses. En billig rød taskeparaply understreger hendes ynde på grund af den brusende kraftige røde farve, der markerer det intense og lidenskabelige. Det strømmer ud af hende med positive energier, lyst, begær, bevægelse, styrke, sundhed, varme og intensitet. Og hendes medsøstre står ikke tilbage, der er dømt rødt under de røde paraplyer en regntung dag i ”The Big Apple”. Noget for hendes danske søstre? Det tror vi, og vi har den som en del af vort righoldige sortiment af paraplyer i alle farver og former.

Taskeparaply med ekstra stor skærm på 96 cm.

Der kan siges meget for eller imod paraplyers åbningsmekanisme. Og til de, der foretrækker den gode gammeldags manuelle åbning, fordi man kan ryste skærmen godt og grundigt, inden man går indendørs efter en tur i regnen, er der kun at sige – det klarer vi også med vore modeller med kompakt manuel åbning! Striden mellem paraply elskere, der foretrækker en auto åbning og de, der foretrækker en manuel åbning er gammel? Hvilken paraply holder længst, fungerer bedre eller er den nemmeste at bruge?

Manuale paraplyer har sine ulemper. Under åbning og lukning risikerer man at sprøjte på sagesløse mennesker der står i nærheden af en; så vær forsigtig! Manuale modeller har en ekstra mekanisme, og nogle mener derfor, at de har en kortere levetid end paraplyer med kompakt manuel åbning. Her kommer den manuelle paraply ind i billedet som den perfekte model for dig. Den udstyrer sin ejer med fuld kontrol. Den manuelle åbning gør det muligt, at du kan åbne eller lukke sin paraply efter behag, uden at den utilsigtet pludseligt folder sig ud. Der findes de, der mener, at paraplyen med manuel åbning holder længere end paraplyen med kompakt auto åbning.